Nova pobjeda PSG-a

Ligue 1, 34. kolo

Nova pobjeda PSG-a

M. Šljivak

Novi prvak Francuske ekipa PSG-a nastavila je seriju pobjeda i u 34. kolu su kao gosti savladali Bordeaux sa 0:1.

Bordeaux je večeras odigrao odličan susret. Imali su mnogo više šansi za postizanje gola od PSG-a, ali na kraju su teren napustili pognute glave.

Ključni trenutak meča desio se u 77. minuti. Nakon kornera do lopte dolazi Lo Celso i preciznim udarcem dovodi goste iz Pariza u prednost od 0:1.

Bordeaux do kraja nije uspio stići barem do jednog boda. PSG je sačuvao prednost i na četiri kola prije kraja došao je do 90. boda, te imaju čak 20 bodova više od drugoplasiranog Monaca.

Sa druge strane Bordeaux je ostao na 11. mjestu sa 43 osvojena boda i prekinuta je njihova serija od dvije uzastupne pobjede.

Ligue 1, 34. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bordeaux - PSG 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi