Wenger je još u Arsenalu, ali PSG ne čeka: Da li će se Francuzu svidjeti ova ponuda?

Trener Arsenala na kraju sezone napušta Emirates

Wenger je još u Arsenalu, ali PSG ne čeka: Da li će se Francuzu svidjeti ova ponuda?

Arsene Wenger je danas saopštio da će po završetku sezone napustiti klupu Arsenala, ekipe koju je vodio protekle 22 godine.

Francuski stručnjak je u proteklih nekoliko godina naišao na dosta osporavanja zbog loših rezultata Arsenala, ali čini se da Wengeru ponuda za posao neće nedostajati.

Tako je večeras ugledni sportski novinar Matt Spiro na svom Twitteru objavio vijest da su se već pojavile naznake da PSG želi angažovati Wengera.

Ipak, Wenger sigurno, u ovom trenutku, nije prvi izbor Parižana za poziciju glavnog trenera. I dalje se špkeliše da je najveća želja čelnika PSG-a bivši strateg Mainza i Borussije Dortmund Thomas Tuchel. Želja Parižana je međutim da angažuju Wengera na poziciju generalnog menadžera, te da on sarađuje sa Tuchelom.

Sigurno je da će Wengera na poziciji šefa stručnog štaba htjeti vidjeti veliki broj klubova, pa je teško reći koliko će mu se svidjeti ovakva ponuda PSG-a.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi