Nova pobjeda Redsa, Arsenalu samo bod u Norwichu

Premiership, 14. kolo

Nova pobjeda Redsa, Arsenalu samo bod u Norwichu

M. Šljivak

Fudbaleri Liverpoola upisali su drugu uzastopnu pobjedu u Premiershipu. Večeras su na Anfieldu savladali ekipu Swanseaja s minimalnih 1:0.

Bili su Redsi bolji rival u ovom susretu i na kraju su zasluženo stigli do tri boda.

Jedini gol na meču postignut je u 62. minuti. Dosuđen je penal, a precizan je James Milner za ispostaviće se konačnih 1:0.

Arsenal je osvojio samo jedan bod kod Norwicha (1:1).

Poveli su Topnici nakon pola sata igre. Lošu reakciju odbrane domaćeg tima u pogodak je pretvorio Mesut Ozil, ali je domaći tim ipak osvojio jedan bod. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za izjednačenje se pobrinuo Grabban u 43. minuti, a taj gol se ispostavio kao onaj koji je donio jedan bod Kanarincima.

Premier liga, 14. kolo:

Norwich - Arsenal 1:1 (Grabban 43' / Ozil 30')
Liverpool - Swansea 1:0 (Milner 62'p)
Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.