Nova ponuda Intera za Podolskog

Možda ga više nećemo vidjeti u dresu Arsenala

Nova ponuda Intera za Podolskog

M. Skaka

Arsene Wenger priznao je da navijači Arsenala možda više nikada neće vidjeti Lukasa Podolskog u dresu londonskog kluba.

Već danima se Podolski povezuje sa Interom, a izgleda da ove glasine nisu bez osnova. 

Njemački internacionalac propustio je današnji meč protiv Southamptona, a nećče igrati ni u trećoj rundi FA kupa ovog vikenda zbog povrede. Istovremeno, Inter se vratio u igru sa novom ponudom i moguće je da će Podolski kada se oporavi nastupiti u Seriji A umjesto u Engleskoj.

Wenger je danas priznao da mu je Podolski danas nedostajao. 

“Podolski ne trenira već nekoliko dana, još od našeg susreta sa West Hamom kada se povrijedio. Ne vjerujem ni da će biti spreman u nedjelju.”, dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je spomenuo i to da je prva ponuda Intera bila uvrjedljiva za Arsenal, ali se Roberto Mancini vratio sa novim prijedlogom koji bi mogao biti prihvatljiv.

“Prvi put su bili smiješni. Sada su se uozbiljili i svašta je moguće.”, zaključio je Wenger.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.