Nova ponuda za Bajića iz Bundeslige

Žele Bajića u timu

Nova ponuda za Bajića iz Bundeslige

M. Šljivak

Napadač Konyaspora Riad Bajić dobio je novu ponudu za nastavak karijere.

Sjajni 23-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine iza sebe ima odličnu sezonu u turskoj Superligi, pa je interes mnogih timova za njegovim uslugama potpuno očekivan.

Navodno je Konyaspor već odbio nekoliko ponuda ekipe Fenerbahčea, a spominje se interes i Anderlechta i Borussije iz Moenchengladbacha.

Bajić je pored Borussije zapao za oko još jednom bundesligašu. Ekipa Hannovera pokazuje ogroman interes za Bajića i navodno su spremni da s Konyasporom počnu pregovore o transferu.

Hannover želi pojačati napad pred start nove sezone u Bundesligi.  Martin Harnik je od napadača jedini siguran u timu, na Mevluta Erdinča se ne računa, dok Niclasa Fullkruga vide kao igrača koji bi priliku trebao čekati s klupe.

Bajića u njemačkom timu vide kao idealnog za svoj tim i partnerstvo s Harnikom i u narednim danima treba očekivati službenu ponudu na adresi Konyaspora.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Novu sezonu Hannover otvara utakmicom protiv Mainza, a naredna sezona im je povratnička u Bundesligi i nemaju namjeru da se vraćaju u Cvajtu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi