Nova srceparajuća fotografija iz svlačionice Chapecoensea

Na mladima svijet ostaje...

Nova srceparajuća fotografija iz svlačionice Chapecoensea

Krajem 2016. godine svijet je potresla tragedija u kojoj je živote izgubio gotovo cijeli tim brazilskog Chapecoensea.

Jedan od samo šetorice preživjelih putnika u padu aviona je defanzivac Chapecoensea Neto, koji se nalazi na najnovijoj fotografiji koja je dirnula sve koji su je vidjeli.

Ona je nastala u svlačionici brazilskog kluba, a na slici se Neto nalazi sa četvoricom juniora Chapecoensea kojim daje zlata vrijedne savjete i priprema ih na izazov zvani igranje u prvom timu.

Fudbaleri sa fotografije još uvijek nisu dovoljno igrački stasali, ali će spletom nesretnih okolnosti uskoro postati članovi seniorskog tima Chapecoensea, kluba koji sada praktično ima samo opciju da se osloni na svoje mlade nade.

Život ide dalje, a na mladima svijet ostaje...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti