Novajlija u ligi dovodi Falcaa?

Middlesbrough se pojačava?

Novajlija u ligi dovodi Falcaa?

Edmir Škorić

Novi član Premiershipa, Middlesbrough, zanima se za Radamela Falcaa.

Tridesetogodišnji Falcao je proveo nekoliko sezona u Engleskoj igrajući za Chelsea i Manchester United, ali je postigao samo pet pogodaka.


On bi se sada trebao vratiti u Monaco nakon što mu istekne posudbeni ugovor s Chelseajem, ali vrlo moguće je da se vrati na Otok.

Monaco je spreman da proda Falcaa, a novi premierligaš smatra da može da postigne dogovor s Francuzima i da nije nemoguće da Kolumbijac dođe, što bi za ovaj klub zaista bilo veliko ponačanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Falcao je u dresu Kolumbije odigrao 62 utakmice i postigao je 25 golova, a u karijeri je nastupao za spomenute klubove Chelsea, United, Monaco, kao i Lanceros, River Plate, Porto i Atletico Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi