Novaković: Pogotke smo primili nakon naših grešaka

Poraz mladih nada Zvijezde 09

Novaković: Pogotke smo primili nakon naših grešaka

S. Mlaćo

I mlade nade novog premijerligaša Zvijezde 09 startale su u novu sezonu. Naime, pioniri kluba iz Etno sela Stanišići poraženi su od Mladosti Doboj Kakanj rezultatom 1:2.

Mladost je povela pogotkom Kurspahića u petoj minuti, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Hadžiavdić. Konačnih 1:2 postavlja već u 16. minuti Polovina.

U duelu kadeta Zvijezde 09 i Mladosti mreže se nisu tresle (0:0).
U narednom kolu pioniri i kadeti Zvijezde 09 gostuju ekipi Slobode iz Tuzle, a komentar današnje pionirske utakmice dao je trener selekcije pionira Zvijezde 09 Žarko Novaković:

“Naša prva premijerligaška utakmica u kojoj smo primili dva pogotka u prvom poluvremenu, nakon naše dvije greške. U nastavku utakmice nismo uspjeli da promijenimo rezultat iako smo imali veći posjed lopte. Okrećemo se narednoj utakmici gdje gostujemo Slobodi iz Tuzle i gdje ćemo pokusati kroz treninge ispraviti uočene greške na današnjoj utakmici”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti