Zvijezda 09 u generalci bolja od Rada na Banjici

Dobra igra kluba iz Etno sela Stanišići

Zvijezda 09 u generalci bolja od Rada na Banjici

Novi bh. premijerligaš Zvijezda 09 je danas u generalnoj probi pred početak nove sezone savladao Rad rezultatom 2:1.

Poslije neriješenog rezultata sa Vojvodinom, u susretu na Banjici tim iz Etno sela Stanišići je pokazao da poseduj kvalitet.

Strateg Zvijezde 09 Milan Đuričić zadovoljan je priprema i trenutnom formom svoje ekipe.

"Protiv Rada smo odigrali jednu čvrstu utakmicu koja je po svemu prikazanom ličila na pravu prvenstvenu. Bila je ovo odlična proba u kojoj sam pored prve ostave pružio šansu još samo dvojici igrača, kako bi vidjeli koji je to idealni sastav koji će istrčati na teren na gostovanju protiv Mladosti. Problem za nas su bile povrede Stefana Tripkovića i Selmira Mahmutovića u finišu priprema zboog čega su izostali protiv Rada, ali je dobra vijest to što se Miljan Govedarica oporavio od povrede i odigrao petnaestak minuta na Banjici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do premijerne premijerligaške utakmice imamo dovoljno vremena da otklonimo neke uočene nedostatke, jer od početka šampionata želimo svima da pokažemo da nismo zalutali u elitu i da u potpunosti zaslužujemo igranje u Premijer ligi BiH", dodao je trener Zvijezde 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi