Nove čarolije brazilskog čarobnjaka Falcaa

Magični potezi

Nove čarolije brazilskog čarobnjaka Falcaa

Teme:

Ne radi se u povrijeđenom kolumbijskom napadaču koji nastupa u dresu Monaca, a trenutno se oporavlja od teške povrede ligamenata koljena. 

Radi se u Falcau, brazilskoj zvijezdi malog fudbala, čiji su driblinzi i golovi zadivili plane. U susretu između njegovog Sorocabe i Corinthiansa (7:1), Brazilac Alesandro Rosa Vieira, poznatiji kao Falcao, pokazao je fenomenalne driblerske sposobnosti, a jedan od dva njegova pogotka bio je spektakularan. 

Golman mu je rukom bacio loptu, a Falcao je primio na grudi i onda akrobatskim potezom i volej udarcem matirao protivničkog čuvara mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.