Nove nevolje za Balea i Real

Duža pauza za Balea

Nove nevolje za Balea i Real

Midhat Šljivak

Velški fudbaler Gareth Bale povrijedio je skočni zglob u susretu Lige prvaka između Sportinga i Real Madrida.

Zvijezda Reala je morala napustiti teren zbog povrede koja nije nimalo bezazlena, a Velšanin će morati ipak na dužu pauzu.

On će propustiti veliki derbi protiv Barcelone koji se igra 3. decembra, no posljednje vijesti iz Madrida tvrde kako će pauza biti najmanje četiri sedmice.

Tako bi Kraljevi mogli ostati bez jedne od uzdanica u narednih nekoliko mečeva, a Bale bi na teren mogao tek početkom nove godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Bale je odigrao 15 utakmica za Real, a postigao je sedam pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije