Nove pobjede Olimpica i Željezničara

Nove pobjede Olimpica i Željezničara

U jednoj od najzanimljivijih utakmica 12. kola Premijer lige za juniore vodeći Olimpic je sa 4:2 savladao Sarajevo, dok je drugoplasirani Željezničar sa 3:2 bio bolji od Slavije.

Sloboda je u Tuzli nadigrala Čelik (3:1), Zrinjski je u Mostaru bio bolji od Kozare (2:0), dok je Zvijezda u Gradačcu sa indentičnim rezultatom savladala Velež.

U travniku su domaći juniori s minimalnih 1:0 pobijedili Leotar, dok je najubjedljiviju pobjedu kola ostvario Rudar savladavši Široki sa 4:0.

Sa 16 golova na čelu liste strijelaca nalazi se Armin Hodžić, iza njega je Petar Kunić (Borac) sa 9 golova, dok je na trećem mjestu Belmin Vila (Željezničar) sa 8 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.