Novi broj tjednika "Info Bet Live"

Novi broj tjednika "Info Bet Live"

Sponzorski tekst
Teme:

U novom  broju tjednika "Info BET Live", između ostalog, možete čitati o Ligi prvaka, Europskoj ligi i najjačoj europskoj hokejaškoj ligi.

Liga prvaka

Prošli smo tjedan gledali vrhunski nogomet u prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka, a ništa manje ne očekujemo niti u preostale četiri utakmice. Tko će ostvariti prednost pred uzvrat i doći nadomak četvrtfinala? Porto ili Malaga, Arsenal ili Bayern, Galatasaray ili Schalke, Milan ili Barcelona?

Europska liga

Uzvratne utakmice šesnaestine finala EL igraju se već ovaj tjedan. Prvi susreti donijeli su nogomet za sve ukuse. Jednako zabavno bit će u četvrtak, a među 16 parova nekoliko je potencijalnih iznenađenja. Branitelj naslov, madridski Atletico, na korak je do ispadanja, a od Europe bi se mogli oprostiti i Napoli, Liverpool, Stuttgart, Newcastle…

KHL

U najjačoj europskoj hokejaškoj ligi ovog tjedna počinje doigravanje. Nakon što je svaka momčad odigrala po 52 utakmice po osam najboljih iz svake konferencije sezonu će nastaviti u play-offu. Prvaci divizija odavno su poznati, ali to nije nikakva garancija uspjeha u drugom djelu sezone. Sad pobjeđuju samo oni najspremniji

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.