Novi dar-mar u režiji Ben Arfe: Sam protiv svih!

Driblinzi o kojim se priča

Novi dar-mar u režiji Ben Arfe: Sam protiv svih!

Osim standardnih zvijezda evropskog fudbala poput Neymara, Messija ili Ronalda, ove sezone nas svojim driblinzima oduševljava još jedan čovjek.

Hatem Ben Arfa, nekada najveći talenat francuskog fudbala a sada zvijezda prosječne Nice, igra sezonu kojom će vjerovatno zaslužiti transfer u neki od vodećih klubova u Evropi.

Svoj šou je Ben Arfa imao i u utakmici protiv Angersa, čiji su ga defanzivci sinoć vjerovatno sanjali.

Ben Arfa se poigrao sa četvoricom fudbalera Angersa, koji nisu znali šta ih je snašlo kada je sjajni fudbaler Nice počeo plesati s loptom.

Prava je šteta što nakon ovakve solo dionice nije uslijedio bolji šut koji bi završio golom, jer bi u tom slučaju Ben Arfa sigurno postigao jedan od onih pogodaka koji će se dugo prepričavati. 

Ovo nije viđeno već dugo vremena. Ne, ne, ni Messi, a ni Neymar odavno ovoliko igrača nisu napravili smiješnim. Respekt Ben Arfa (Y).

Posted by SportSport.ba on Friday, 15 January 2016

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi