Novi fudbaleri Slobode trenirali sa ekipom
Miloš Stojanović (lijevo), Semir Smajlagić (u sredini)

Tri nova lica

Novi fudbaleri Slobode trenirali sa ekipom

Danas je ekipa Slobode odradila novi trening u sklopu priprema za nastavak sezone.

Sa ekipom su danas trenirala i trojica novih igrača Slobode, a riječ je o Marku Marinkoviću, Semiru Smajlagiću i Milošu Stojanoviću.

Upravo su se danas pojavile informacije da u Slobodu stižu Marinović i Smajlagić.

Marinović je 26-godišnji srbijanski defanzivac koji je od ove zime i napuštanja Spartaka iz Trnave slobodan igrač. U dosadašnoj karijeri je osim Spartaka bio član Crvene zvezde, Sopota, Smedereva, Sinđelića, Spartaka iz Subotice, BSK Borča, Borca iz Čačka i Napretka iz Kruševca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Semir Smajlagić, 21-godišnji napadač, je svojevremeno bio velika nada FK Sarajevo, da bi nakon toga igrao za slovenačku Goricu i Mladost iz Doboja kod Kaknja.

O dolasku Milša Stojanovića u Slobodu SportSport.ba je pisao još prošle sedmice, a riječ je o 22-godišnjem srbijanskom štoperu koji je također svojevremeno bio član Crvene zvezde. Branio je boje i Kolubare, Bežanije, Sinđelića, Voždovca i Dobanovaca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi