Novi gol Medunjanina u pobjedi Gaziantepspora

Eskišehirspor poražen sa 2:0

Novi gol Medunjanina u pobjedi Gaziantepspora

A. Haznadarević

U susretu s kojim je otvoreno 27. kolo turske Super lige, ekipa Gaziantepspora je na svom terenu savladala Eskišehirspor rezultatom 2:0.

Ekipa našeg Harisa Medunjanina je u duel ušla kao 12-plasirana na tabeli sa 32 boda, dok su gosti bili u nešto boljoj poziciji sa četiri boda više i 8. mjestom.

 

Kako je ovo bila prilika da se direktno izbore za bolji plasman, budući da su protivnici prethodno bili uspješniji, igrači Gaziantepa su iskoristili priliku, a prvi gol postigao je upravo naš reprezentativac u 26. minutu utakmice.

 

Svega jedanaest minuta kasnije, domaći uspijevaju udvostručiti vodstvo, a ovoga puta je pogodio Tosun.

 

U nastavku nije bilo promjene rezultata, pa su sva tri boda ostala kod Gaziantepa. Treba dodati i to da je naš reprezentativac iz igre izašao pet minuta pred kraj susreta, nakon što je već odavno bilo riješeno pitanje pobjednika.

 

Super liga, 27. kolo

Gaziantepspor - Eskišehirspor 2:0 (Medunjanin 26, Tosun 37)

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.