Novi odlasci iz Borussije Dortmund

Ginter odlazi

Novi odlasci iz Borussije Dortmund

Edmir Škorić

Matthias Ginter nije imao uspješnu sezonu sa Borussijom Dortmund.

Ginter je imao lošu godinu u Dortmundu. Milioneri su ostali bez trofeja, igrali su sporednu ulogu u Bundesligi, a mladi Ginter upisao je ukupno 21 nastup za prvi tim.

Igrao je 14 mečeva u Bundesligi, ali na devet kao starter, dok je u Ligi prvaka imao pet nastupa, od čega dva kao starter. Nije postigao nijedan gol.

Prema pisanju Bilda, 21-godišnji njemački defanzivac želi da napusti Dortmund. Piše se o njegovom odlasku u Borussiju Moenchengladbach.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zanimljivo, u Gladbachu kao skaut radi njegov stariji brat…

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.