Novi Pazar u finišu do pobjede

Zvezda izbila ne čelo

Novi Pazar u finišu do pobjede

Fudbaleri Crvene zvezde zauzeli su prvo mjsto na tabeli, pošto su danas u Kuli pobijedili ekipu Hajduka sa 1:0 (1:0) u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

Utakmica je odigrana bez prisustva publike, jer Kuljani nisu mogli da garantuju zabranu dolaska navijača crveno-bijelih, koji su prošlog vikenda pravili incidente u Kragujevcu.

Jedini gol na meču postigao je glavom Ognjen Mudrinski u 15. minutu nakon dobro izvedenog kornera Nenada Milijaša.

Novi Pazar je sa 3:2 slavio kod BSK-a u Borči. Alivodić je u šestoj minuti doveo Sandžaklije u prednost, a na 1:1 u 62. izjednačio je Simović. Popin je samo sedam minuta kasnije vratio prednost gostima, ali je minutu prije kraja Bošković ponovo poravnao. U posljednjicim trenucima meča Vušljanin je ipak donio bodove Novopazarcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.