Novi pogodak Muslimovića, Guizhou u finalu FA Kupa

Zlatan briljira u Kini

Novi pogodak Muslimovića, Guizhou u finalu FA Kupa

Adnan Beganović

U revanš  susretu polufinala kineskog FA Kupa Guizhou Rehne, momčad čije boje brani naš internacionalac Zlatan Muslimović, remizirala je na gostovanju kod Shandong Lunenga (2:2), a s obzirom da je prvi susret završen 1:1 i plasirala se u finale.

Naravno, u listu strijelaca upisao se i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Zlatan Muslimović, koji je mrežu Shandonga pogodio u 49. minuti susreta. Bio je to pogodak za 1:1, a prethodno je u 45. minuti Yongpo doveo domaće do prednosti.

Simao je u 61. minuti pogodio za novo vodstvo domaćih, no 18 minuta prije kraja Jorda je zabio za  2:2 i plasman Guizhoua u finale kineskog FA Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti