Novi poraz Skakavaca, Jahić igrao 90 minuta

Novi poraz Skakavaca, Jahić igrao 90 minuta

Iznenađujući poraz upisao je danas tim Grasshoppersa na domaćem terenu od Thuna u okviru drugog kola Super lige Švicarske. 

Skakavci su poraženi rezultatom 2:3. Hladan tuš za domaće navijače uslijedio je već u desetom minutu, a pogodio je Schneuwly. Isti igrač deset minuta kasnije uduplao je prednost gostiju.

Samo minut kasnije Grasshoppers se vratio u život, a strijelac za smanjenje rezultata bio je Dabour. Isti igrač je dvanaest minuta kasnije izjednačio na 2:2.

U sedmom minutu nastavka domaći su ostali bez Kaharbe koji je zaradio drugi žuti karton. Brojčanu nadmoć gosti su iskoristili i preko sjajnog Schneuwlya došli do trećeg ogotka petnaest minuta prije kraja.

Šest minuta prije posljednjeg zvižduka Dabour je propustio realizovati jedanaesterac nakon čega je bilo jasno da bodovi idu u Thun.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti