Novi poraz Sturma, Anel Hadžić igrao 90 minuta

Bundesliga Austrije

Novi poraz Sturma, Anel Hadžić igrao 90 minuta

Četvrtu utakmicu u nizu Sturm iz Graza ne zna za trijumf. Tim Anela Hadžića večeras je doživio novi poraz, a rezultatom 2:1 bolji od Sturma bio je Neustadt na domaćem terenu. 

Domaći su u ranoj fazi utakmice postigli i jedan i drugi gol, a strijelci su bili Rauter i Dobras, dok je počasni gol za tim iz Graza postigao Beichelr. Anel Hadžić igrai je svih 90 minuta u poraženom timu.

Derbi 26. kola Bundeslige Austrije igrali su u Beču Austrija i drugoplasirani Grodig. Meč je završen rezultatom 2:0, a strijelci za pobjednički tim bili su Hosiner i Gorgon. Emir Dilaver igrao je svih 90 minuta upobjedničkom timu. Austrija sada za Grodigom zaostaje samo jedan bod.

Lider Salzburg korača ka novoj tituli prvaka, a nova žrtva Red Bulla bio je tim Rieda. Golovima Manea i dva puta sjajnog Soriana Salzburg je upisao pobjedu rezultatom 3:1. Admira je kao gost porazila Wolfsberger rezultatom 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.