Novi premijerligaš predstavio tri pojačanja

Škahić, Husić i Omanović u Zvijezdi 09

Novi premijerligaš predstavio tri pojačanja

Zvijezda 09 je u prošloj sazoni dominantno došla do prvog mjesta u Prvoj ligi RS i tako izborila plasman u najviši rang bh. fudbala.

U Etno selu Stanišići se ozbiljno pripremaju za premijernu sezonu u društvu najboljih, a danas su predstavili i tri nova pojačanja.

Dvojica fudbalera, Ibrahim Skahić i Anel Husić u redove Zvijezde 09 stižu iz tuzlanske Slobode, dok se Muhamed Omanović novom premijerligašu pridružio nakon epizode u OFK Gradina.

Ibrahim Škahić je počeo karijeru u OFK Gradina, a ovaj 24-godišnji defanzivac je osim Slobode u svojoj dosadašnjoj karijeri bio član još i Omladinca iz Mionice, čeških Karvina i Veleža.

Husić, koji poput Škahića u Zvijezdu 09 stiže iz Slobode, je karijeru počeo u banovićkoj Budućnosti, a ovaj 23-godišnji napač je igrao i za ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je riječ o Omanoviću, radi se o mladom 20-godišnjem fudbaleru koji igra na poziciji lijevog krila. Do sada je svoju karijeru gradio u SAD-u, slovačkom Lokomotivu iz Zvolena i OFK Gradina.

Sva trojica fudbalera su sa Zvijezdom 09 potpisala jednogodišnje ugovore sa opcijom produženja na još jednu godinu.

Top Komentari

Zoilomas
Ja sam Odusevljen...
1 2
Zoilomas
Bravo!! Omanovic Je SUPER Potez! Cestitke
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi