Novi problem za Slobodu: Radovanović mora na operaciju

Nove nevolje za Tuzlake

Novi problem za Slobodu: Radovanović mora na operaciju

Iza fudbalera Slobode je derbi sa Željezničarom (1:2), a ispred duplo gostovanje u Vitezu i Zvorniku. Nakon dobrog otvaranja sezone pred fudbalerima Slobode su završni jesenji izazovi iz kojih moraju izaći sa osvojenim bodovima. 

Na gostovanje u Vitez neće ići kapiten Damir Mehidić (tri žuta kartona) i napadač Igor Radovanović (povreda).

„Nažalost Radovanović će morati na operaciju. Magnetna rezonanca otkrila je njegove probleme sa koljenom i na njega nećemo moći računati do kraja polusezone. Zaista mi je žao, jer nam je Radovanović svojim golovima donio šest bodova i na terenu je bio beskompromisan borac. Međutim nemamo vremena za kukanje, moramo zbiti redova i otići u Vitez po pozitivan rezultat. Vjerujem da se možemo vratiti neporaženi“, kaže Denis Sadiković, trener Tuzlaka. 

Raspored nije išao na ruke crveno-crnih, jer se na Tušnju igra derbi do derbija, dok se u gostima ide ekipama koje su tradicionalno domaćinske. Ipak, uprkos suženom igračkom kadru i problemima sa povredama Slobodini igrači do kraja polusezone moraju igrati požrtvovanije i sa manjim brojem grešaka ako hoće da odu na bezbrižniji zimski odmor. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti