Novi problem za zadnju liniju Željezničara

Bez iskusnog defanzivca na Radnik

Novi problem za zadnju liniju Željezničara

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Željezničara u nedjelju je susret 9. kola Premijer lige BiH protiv Radnika iz Bijeljine. Plavi su nakon pobjede u Širokom Brijegu ponovo lideri na tabeli, a sada pozitivni niz žele nastaviti na svojoj Grbavici.

Izabranici Milomira Odovića vrijedno su radili u proteklom periodu, a u ovom susretu će biti oslabljeni neigranjem Miloša Bakrača koji je dobio crveni karton u duelu na Pecari.

Svakako će to predstavljati problem za Odovića, ali tu nije kraj mukama za iskusnog stručnjaka. Naime, na jednom od posljednjih treninga pred ovaj meč povrijedio se iskusni Jadranko Bogičević koji će vjerovatno propustii nedjeljni meč.

Njegovo mjesto će zauzeti najvjerovatnije Kemal Osmanković, koji će tako činiti stopersku liniju zajedno sa Matejom Rodinom koji je pokazao da će biti pojačanje za Plave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na Grbavici igra se u nedjelju sa početkom u 19:30.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
To je pojacanje
2 4
amadeus21
Navijači Želje su presretni..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi