Novi problemi za nesretnog Sanchesa
Foto: EPA

Ne može da se navikne na život

Novi problemi za nesretnog Sanchesa

M. Šljivak

Renato Sanches došao je proteklog ljeta kao veliko pojačanje u ekipu Swanseaja.

Mladi Portugalac je stigao na jednogodišnju pozajmicu u velški tim iz minhenskog Bayerna, ali za sada na terenu ne pokazuje ništa i ne pravi nikakvu razliku.

Čini se kako Sanches neće još dugo živjeti u ovom gradu. Engleski mediji tvrde da Portugalac ne može da se navikne na život u Velsu i vrlo je moguće da već u januaru on bude poslat nazad u Minhen.

Teško međutim i da će se tamo naigrati. Iako je plaćen čak 35 miliona eura u ljeto 2016. godine kod Carla Ancelottija se nije naigrao, a pitanje je da li bi mu i Jupp Heynckess ukazao šansu s obzirom na očajnu formu koju ovaj 20-godišnjak pokazuje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sanches je u dresu Swanseaja odigrao četiri utakmice, a tokom vikenda protiv Huddersfielda ga vjerovatno nećemo gledati zbog povrede.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti