Novi problemi za Rudar Kakanj!

Do četvrtka rok za ispunjavanje obaveza

Novi problemi za Rudar Kakanj!

A. Beganović

Osim što je danas zvanično ostao bez bodova osvojenih na terenu, Rudar Kakanj bi se mogao susreti i sa novim problemima na otvaranju nove sezone.

Naime, kako SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih Nogometnom savezu Federacije Rudar još uvijek nije izvršio financijske obaveze prema Savezu i ukoliko to ne uradi do četvrtka biće kažnjen shodno Disciplinskom pravilniku.

Podsjetimo, ekipa iz Kaknja je danas i službeno ostala bez bodova osvojenih u duelu sa Metallegheom (1:0) s obzirom da je za Rudar u tom meču nastupao Adis Goralija koji nije imao pravo nastupa zbog tri žuta kartona.

Takmičarska komisija na osnovu žalbe ekipe iz Jajca donijela je u ovom trenutku jedinu ispravnu odluku i susret je registrovala službenim rezultatom 0:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi