Takmičarska komisija sutra donosi odluku o "slučaju Goralija"

Potvrđeno za SportSport.ba

Takmičarska komisija sutra donosi odluku o "slučaju Goralija"

S. Mlaćo

Pobjednik duela između kakanjskog Rudara i Metalleghea biti će odlučen za zelenim stolom.

Naime, Kakanjci su slavili sa minimalnih 1:0, ali su iz Metalleghea uputili žalbu navodeći da je domaći nogometaš Adis Goralija imao tri žuta kartona, odnosno nije imao pravo nastupa.

Goralija je zaigrao, upisao 90 minuta, a Jajčani su uputili žalbu te očekuju da susret dobiju sa zelenim stolom službenim rezultatom 3:0.

Za SportSport.ba iz NS FBiH potvrđeno da će sutra u 11 sati biti održana vanredna sjednica Takmičarske komisije na kojoj će se razmatrati žalba prvoligaša iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako sada stvari stvoje, ekipa iz Jajca će prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi