12

Komentari (12)

user1676370670
Hahahahaha....Kakav je ovo cirkus...Sve moj do mojeg...vrte se u krug i klepaju lovu...Sve provjerena imena...
nije.suplja
A ja vrhnuskih trenerskih imena ne vjerujem
damir83
Petev je odličan izbor ima rezultat i poznaje ekipu. Na lakše bi su uklopio i sklopio ekipu
user1708890612
Selimbegovicu ugovor ponuditi na 4 godine i da mu se niko ne miješa u dovođenju igrača. A volio bih da Salihamidzic preuzme palicu direktora reprezentacije.
Pajkan
Yebo selelektora..da je kako glavne skinuti pa makar I dvocjevkom.
Vedad10
Barbarez selektor, Spahic prvi pomoćnik uz njemački stručni stab.
HamzaVojvoda
Opet zapeli po barbarezu hahah. Nek uzme cojk velez nek vodi po godine pa nek onda dodje u r3pku. A ne prvi ikad angazman pa repka, pa nije to igracka za zayebanciju
SactownCali
Ovo je dokaz da Vico I Savez zele da sto vise uniste reprezetaciju BiH. Sada slijede jake utakmice Engleska, Italian, Njemacka 2 puta, Holandija 2 puta I Madzarska 2 puta to je 8 jaki utakmica i 8 poraza mozda... onda kvalifikacije za SP brukanje s Vico ce dajenja selektore
Alenizmostara
Kandidati kao da se bira trener Zvijezde 09, a ne reprezentacije BiH.
Noname992
Kakva su bola ovo imena
Hanibal
Manite se vise stranaca. Uzmite za selektora Jagodica ili onoga iz Posusja. A i Amar Osim bi mogao biti selektor. Siguran sam da ovaj domaci kadar bolje razumije fudbalske prilike u BiH i da bi bili uspjesniji od stranaca.
pjanke.sa
Neka bolan. Mora da se salis?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.