Novi semafor "obasjao" Koševo
Danas je stadion Koševo dobio novi semafor

Najveći u državi

Novi semafor "obasjao" Koševo

S. Bošković

Danas je na stadionu Koševu završena montaža novog semafora. 

Semafor je postavila Antena Net, dok je čitav projekt financirala Općina Centar. Novi semafor koji će krasiti najveći bh. fudbalski stadion veličine je 9,216m X 4,608m, te je najveći u državi, a njegova vrijednost je 100.000KM. 



Pored samog semafora na stadionu Koševo još će se raditi i VIP loža, press kabine, ulaz u stadion, te službene prostorije. Mijenjati će se i tartan staza oko terena, koja će najvjerovatnije biti zamijenjena nekim drugim materijalom, te bi trebala biti u bordo boji. 



Također, doći će i do farbanja vanjskog dijela stadiona, a po nezvaničnim informacijama ukupna vrijednost investicija uloženih u stadion Koševo iznosit će oko dva miliona maraka. 

Top Komentari

casimiro
Ne mozes od rusevine nesto napraviti.
20 36
milivoje
Joj UDBAša,slagaše u startu,kako ih nije stid,sram ih bilo.
10 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti