Novi smrtni slučaj zadesio reprezentaciju Hrvatske

Tužna vijest za trenera golmana

Novi smrtni slučaj zadesio reprezentaciju Hrvatske

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske svoj put na Evropskom prvenstvu započela je pobjedom protiv Turske (1:0), ali su nakon toga krenule loše vijesti.

Nakon ove utakmice kapiten reprezentacije Darijo Srna saznao je da mu je preminuo otac nakon čega se morao vratiti u Hrvatsku. Nakon sahrane Srne je potvrdio da će se vratiti na EP i biti u ekipi u narednoj utakmici protiv Češke.

Ipak, to nije bio kraj loših vijesti za naše zapadne susjede. Naime, trener golmana reprezentacije Marjan Mrmić danas je dobio tužne vijesti da je preminuo njegov otac.

Mrmić je odmah napustio trening kamp reprezentacije Hrvatske, te se nalazi na putu za Hrvatsku. Treba dodati da se Dario Srna danas priključio reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi