Novi Travnik poražen u Bihaću, pobjeda Podgrmeča

Završen prvi dio sezone

Novi Travnik poražen u Bihaću, pobjeda Podgrmeča

S. Mlaćo

Susretima 13. kola danas je završen prvi dio sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad.

Jesenji šampion Novi Travnik poražen je od Brekovice 78 sa visokih 3:0, te taj poraz definitivno može zabrinuti struku tima iz Novog Travnika. Za domaće su pogađali S. Ibrišimović, A. Ibrišimović i Nevzet Dedić.

U derbiju kola Podgrmeč je sa minimalnih 1:0 savladao Krajinu. Junak pobjede tima iz Sanskog Mosta bio je u 80. minuti rezervista Ahmed Rizvan.

Bratstvo je nakon preokreta sa 3:2 savladalo Busovaču, dok je Radnik sa 5:0 deklasirao Krajišnik iz Velike Kladuše. FK Vitez je nadigrao Ključ 5:2, dok je drugi Vitez, onaj iz Bužima, na svom terenu poražen od Kiseljaka 1:2.

Sloga i Rudar Han Bila su podijelili bodove u Bosanskoj Otoci (0:0).

Novi Travnik na pauzu odlazi sa 28 bodova, dok je Kiseljak drugoplasirani sa 26. Podgrmeč ima 25, a Radnik Donji Vakuf 24.

Na dnu su Vitez Bužim sa četiri boda, te Krajišnik sa 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti