Novi trener Aston Ville će pamtiti dobrodošlicu

Novinari ga krivo oslovili

Novi trener Aston Ville će pamtiti dobrodošlicu

Francuz Rémi Garde od jučer je i zvanično novi trener Aston Ville. 

Garde je na klupi Aston Ville naslijedio Tima Sherwooda, a u svom mandatu će pokušati podići klub iz zone ispadanja nakonn katastrofalnog starta i samo četiri boda iz prvih deset utakmica. 

"Velika mi je čast voditi klub kao što je Aston Villa. Imao sam pozitivne susrete s vlasnikom i izvršnim direktorom, imaju ambiciozne planove i uzbuđen sam što su mi ukazali povjerenje. Veselim se izazovu", izjavio je za britanske medije bivši trener Lyona. 

Da Rémiju dolazak u Aston Villu ostane zauvijek u pamćenju potrudili su se novinari na službenoj stranici "lavova". Uz vijest o imenovanju priložili su fotografiju, te hashtagom #WelcomeRemy krivo oslovili novog trenera. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.