Predstavljen Cihat Arslan

Novi trener Čelika će raditi bez naknade prva četiri mjeseca: "Borit ćemo se za navijače"

Edmir Škorić

Na stadionu Bilino polje danas je održana press konferencija na kojoj je predstavljen novi trener Cihat Arslan.

Nakon Adnana Orneka, u Zenicu je stigao još jedan turski stručnjak, a radi se o 49-godišnjaku koji je vodio mnoge klubove u Turskoj poput Basaksehira, Akhisara, Adanaspora, Kasimpase i Balikesirspora. Također je bio i selektor mlade turske reprezentacije.

“Zahvaljujem se predsjedniku kluba na ukazanom povjerenju. U životu postoji nešto što nije uvijek u nekoj novčanoj dobiti. Želim osjetiti šta u ovom gradu ima potencijala. Klub ima svoje igrače koji su dosta fanatični. Ja imam s ovih prostora svoje porijeklo. Moj deda je na ovim prostorima rođen. Sretan sam što sam ovdje i vjerujem u jednu veliku porodicu dok sam tu. Ovdje imam šta pokazati zato što na Balkanu ima dosta potencijala. Dobrih igrača u svim sferama sporta. Ne mogu da kažem ništa za rezultate kakve ćemo ostvariti u narednom periodu. Mogu samo reći da ćemo se boriti za navijače i obećajem da ćemo za njih biti na terenu, a oni za nas neka budu na tribinama”, poručio je Cihat Arslan.

“Dogovorili smo se sa novim trenerom da će bez naknade raditi prva četiri mjeseca. Njegovo porijeklo je iz Bosne, Sandžaka. Trener je otišao i u vezi toga nemamo potrebe puno pričati. Mi za doborobit kluba vidimo da će ovako biti bolje. Samo jedno imam da kažem u vezi prethodnog trenera. Ja gledam u životu ovako. S plašljivcima rat ne mogu dobiti, a sa herojima do smrti”, kazao je predsjednik kluba Aydin Olgun.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti