Novi trener Čelika stigao u BiH

Dočekao ga Edin Prljača

Novi trener Čelika stigao u BiH

Novoizabrani trener Čelika Umit Ozat sletio je na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Nakon što je smijenjen Slaviša Božičić u opticaju za klupu Čelika je bilo nekoliko trenerskih imena, a odlukom Aydina Olguna povjerenje je na kraju ukazano nekadašnjem turskom reprezentativcu.

Ozat (43) je dobio jednoipogodišnji ugovor i imat će zadatak da spasi Čelik od ispadanja iz Premijer lige BiH, a već danas je doputovao u našu zemlju, kako bi se dodatno upoznao s klubom i samim tim sa  razgovarao s rukovodstvom o eventualnom daljnjim potezima. 

Na aerodromu je Ozata dočekao sportski direktor kluba Edin Prljača. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Ozata je ovo ujedno i prvi angažman izvan Turske. Ranije je imao priliku da vodi Adana Demirspor, Giresunspor, Genclerbirligi, Mersin, Samunspor, Boluspor, Elazigspor, Manisaspor i Ankaragucu. 

Čelik trenutno zauzima 11. mjesto na tabeli sa 16 bodova i zajedno sa Zvijezdom 09 je u zoni za ispadanje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Jadna Celiku majka sa ovim kebabdjijom
3 0
PRAVIGAZIJA
BUREGDŽIJE I ĆEVABDŽIJE ga docekale na aerodromu...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije