Očekuje se rješavanje igračke križaljke

"Novi" trener Čelika sutra dolazi na Bilino polje

7

Komentari (7)

Elmedin
Mogao si Kurbegovicu nekada i Tana ( "gazdu" FK Sarajevo) da stavis pod navodnike.Mislim na ono "gazda".Koliko te placaju Sarajevski lobisti,da pljujes u svakom svom komentaru po NK Celik?
Elmedin
Nista bolji nije ni Tan ,kao ni ovaj Olgun,i jedan i drugi bjelosvjetski kriminalci ( za tebe D.Kurbegovicu informacija)
franjo25z
Čudi me da ovoj moron Babe nije kometariso.....koji je on kompleksas.....ja volim samo tebe a druge ko jebe.....VOLIM TE ČELIK
Zenicanin
Svako malo neki novi pljuvac se pojavi, valjda ga banuju pa pravi novi nik
Benjamingst
Ja inace nerzim mi jedan klub u BiH ali ima jedan sto nevolim zato sto su ukrali stadion Velezu. Navijam za FKS, a Celiku sve najbolje u Premijer ligi.
Babe
Evo trenera za kriminalca,..dusu dao za stimanje.
franjo25z
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.