Novi trener, nova nafaka: Zahirović odigrao cijeli meč

Remizirali protiv Furtha

Novi trener, nova nafaka: Zahirović odigrao cijeli meč

Danas su odigrane četiri utakmice 2. Bundeslige, koje su donijele tri domaće pobjede i jedan remi.

Braunschweig, FSV Frankfurt i Union Berlin bili su sigurni domaćini protiv Dusseldorfa, Heidenheima i Karlsruhera dok je jedini gostujući bod odnio Bochum i to u susretu protiv Furtha.

Remi bez golova nije donio ništa zanimljivo sem činjenice da se u sastavu gostujuće ekipe napokon našao Adnan Zahirović, koji je odigrao 90 minuta. Čini se da je bivši bh. reprezentativac dobio novu šansu s dolaskom novog trenera Kramera, koji je zamijenio Neururera koji našem fudbaleru nije pretjerano vjerovao.

Tabelu druge Bundeslige predvodi Ingolstadt sa 36 bodova, šest više od Karlsruhera i Braunschweiga i jednom utakmicom manje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

2. Bundesliga:

Braunschweig - Dusseldorf 2:1
FSV Frankfurt - Heidenheim 2:0
Furth - Bochum 0:0
Union Berlin - Karlsruher 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije