Novi udarac za Arsenal: Gibbs 'out' najmanje tri sedmice

Novi udarac za Arsenal: Gibbs 'out' najmanje tri sedmice

A. Haznadarević

Arsenal je sinoć imao jako težak test na svom Emirates stadionu protiv Liverpoola, a osim teško izvojevanog remija od 2:2, Topnici su ostali i bez svog defanzivca Kierana Gibbsa.

Naime, Gibbs se povredio pred sami kraj prvog poluvremena, a prema prvim prognozama ljekara, zbog povrede butnog mišića, morat će mirovati tri sedmice.

 

"Gibbs je zaradio povredu butnog mišića, te će morati odsustvovati sa terena najmanje tri sedmice. Veliki je to udarac za nas, jer je on vrlo bitan igrač u našoj momčadi", istakao je Arsene Wenger nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Upravo bi ova povreda Gibbsa mogla biti razlog da francuski stručnjak posljednjeg dana prelaznog roka pokuša naći zamjenu s kojom bi se osigurao u budućnosti, s obzirom na to da se Topnici ove sezone bore na tri fronta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije