Novi udarac za reprezentaciju Hrvatske

Mandžukić ne igra protiv Španije?

Novi udarac za reprezentaciju Hrvatske

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske jučer je remizirala protiv selekcije Češke (2:2) u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Nakon jučerašnje utakmice koju su obilježili huliganski ispadi hrvatskih navijača saopšteno je da zbog povrede u utakmici protiv Španije neće igrati Luka Modrić. Ipak, tu nije bio kraj lošim vijestima za selektora ove reprezentacije Antu Čačića.

Naime, selektor Hrvatske danas je potvrdio da je Luka Modrić na dodatnim pregledima, ali da je upitan i nastup Marija Mandžukića. Obojica su na magnetnoj rezonanci i selektor Hrvatske se nada da povrede nisu ozbiljnije prirode.

Čačić je dodao i da još uvijek nije definitivno da li će Modrić propustiti meč protiv Španije. On se nada da će ljekarski tim učiniti sve da Modrić i Mandžukić budu spremni za naredni meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi