Novi udarac za Slobodu pred derbi protiv FK Sarajevo

Mujagić propušta meč na Tušnju?

Novi udarac za Slobodu pred derbi protiv FK Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode jučer su poraženi u gostima protiv Širokog Brijega sa 2:0 u meču 13. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub se nalazi u velikoj krizi ove sezone zbog raznih dešavanja u klubu, a na veliku žalost navijača to se odrazilo i na terenu. Sloboda je bez pobjede već pet mečeva u Premijer ligi BiH u kojim su izvukli samo jedan bod.

Pred Slobodom je veliki derbi narednog vikenda u okviru 14. kola Premijerli ge BiH kada će na Tušnju ugostiti aktuelno lidera FK Sarajevo. Ukoliko Tuzlaci žele preokrenuti situaciju jasno je da moraju slaviti u derbiju što neće sigurno biti nimalo lako.

Da stvari budu gore za Milenka Bošnjakovića u ovom meču vjerovatno neće moći računati na Abida Mujagića. Ovaj igrač povrijedio je zglob noge, te će u narednim danima uraditi dodatne preglede nakon čega će se znati koliko će biti odsutan s terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, kako stvari stoje Mujagić će gotovo sigurno propustiti duel protiv Sarajeva. Mujagić je u Slobodu stigao ovog ljeta, te je odigrao 15 utakmica u svom takmičenjima i upisao je jednu asistenciju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi