Novi uspjeh zagrebačkog Dinama
Foto: HINA

Sve bliže grupnoj fazi Lige prvaka

Novi uspjeh zagrebačkog Dinama

Edmir Škorić

Nogometaši zagrebačkog Dinama ovjerili su u Tbilisiju prolaz u play-off Lige prvaka.

Modri su u Zagrebu slavili s 2:0 protiv gruzijske ekipe, da bi večeras u Tbilisiju novom pobjedom potvrdili da zaslužuju biti među samom elitom.

Jedini gol u pobjedi hrvatskog prvaka postigao je Rog u osmoj minuti, a treba napomenuti da u  timu nije bilo Marka Pjace, koji je potpisao za Juventus.

Naš reprezentativac Armin Hodžić nije zaigrao večeras iako je bio na klupi. U svakom slučaju, nova pobjeda Dinama i novi uspjeh u Evropi. Mogli bi Modre opet gledati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I ovome za kraj dodajmo da je APOEL slavio s 2:0 protiv Rosenborga golovima u sudijskoj nadoknadi i Kiprani idu dalje jer su u gostima dali poraženi s 2:1.


Marko Rog GOAL - Dinamo Tbilisi 0-1 D... by football365life
Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije