Novinar se zahvalio Zlatanu na izdvojenom vremenu, on odgovorio: "Ne brini, Bog je uvijek dostupan"

U svom stilu

Novinar se zahvalio Zlatanu na izdvojenom vremenu, on odgovorio: "Ne brini, Bog je uvijek dostupan"

Edmir Škorić

Napadač Los Angelesa Galaxy Zlatan Ibrahimović podržao je šalu TV voditelja, koji ga je tijekom intervjua nazvao Bogom.

Ibrahimović je jučer s Los Angeles Galaxyjem izborio finale play-offa za MLS prvaka, a nakon 2:1 pobjede nad Minnesotom jedan novinar mu je odao veliko priznanje, nazvavši ga Bogom.

"Zlatane, stvarno cijenim Vaše vrijeme. Mnogo puta sam razgovarao s Bogom, ali ovo je prvi put da mi je odgovorio. Hvala na Vašem vremenu", poručio je voditelj švedskom napadaču, na šta mu je ovaj ozbiljnim tonom odgovorio:

"Ne brini. Kad god želiš, možemo da razgovaramo. Bog je uvijek dostupan. Samo pogledaj prema gore (nebu, op.a) i ja ću ti odgovoriti na tvoja pitanja".

Ovo nije prvi put da se slavni napadač hvali kako je - bog.

"Kažu da sam kralj?! Ja nisam kralj, ja sam bog!", ranije je tvrdio Ibra, koji vodi Galaxy prema velikom uspjehu i MLS tituli.

Top Komentari

Kad Cigo pobijesni i onda umisli da je bog.
9 2
Benjamingst
Valja tebi u Dzehennem Ibra... nemozes sebi pomoci a smatras se Bogom.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije