Novinari bolji od stručnog štaba BiH

Prijateljska utakmica u Novom Vinodolskom

Novinari bolji od stručnog štaba BiH

Tokom priprema reprezentacije Bosne i Hercegovine ovdje u Novom Vinodolskom, odigrana je i prijateljska utakmica između selekcije novinara i stručnog štaba reprezentacije BiH.

Sa ubjedljivih 7:4 slavila je selekcija novinara, za koju su strijelci bili Samir Šišić (dva gola), Mirza Kolar (dva gola), Sinan Sinanović, Almir Sokolović i Arsen Novalija, dok su za stručni štab bh. reprezentacije pogađali Sredojević (dva gola), te Lugušić i Omerhodžić.

Susret je završio pobjedom selekcije novinara rezultatom 7:4.

Inače, susret je sudio Ivan Matijević, sudija iz Rovinja, koji je veliki navijač naših Zmajeva, te Elmir Pilav, FIFA sudija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.