Novinari Kickera ubijeđeni: Arsene Wenger sutra postaje novi trener Bayerna!

Sve je već dogovoreno

Novinari Kickera ubijeđeni: Arsene Wenger sutra postaje novi trener Bayerna!

E. Oštraković

Arsene Wenger je bez trenerskog angažmana još od napuštanja Arsenala, a sada je spreman na povratak.

Kako javlja njemački Kicker, pregovori između Wengera i Bayerna su u završnoj fazi, te će on biti novi trener ovog tima.

"Stupili su u kontakt sa Wengerom i on je izrazio želju da preuzme ekipu. On će biti trener do ljeta, a tada će biti imenovan novi trener na duže staze", pišu novinari Kickera.

Također, novinari Kickera prenijeli su informaciju da već sutra Wenger treba da bude imenovan kao novi trener Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Wenger je juce izjavio da uopste nije u kontaktu sa Bayernom , ali isto tako da nebi odbio razgovore sa velikim klubom kao sto je Bayern . Hansi Flick ce najvjerovatnije ostati trener Bayerna dok se nenadje bolje rjesenje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi