Novinari protiv veterana Želje

Sutra na Grbavici

Novinari protiv veterana Želje

Veterani Fudbalskog kluba Željezničar odigraće sutra na Grbavici prijateljsku utakmicu protiv selekcije novinara.

U dresu veterana sarajevskih plavih nastupiće neke od legendi ovog kluba. Tako će dres i kopačke ponovo obući Nijaz Brković,, Rusmir Burek, Amar Osim, Adnan Gušo, Bulend Biščević, Rusmir Cviko, Dželaludin Muharemović i drugi plavi asovi.

S druge strane stajaće najbolji fudbaleri među novinarima, predvođeni Bakirom Tirom, Adnanom Beganovićem, Jasminom Ligatom, Samirom Šišićem, Olegom Lokmićem, Mirzom Trbonjom, Mirzom Kolarom, Sinanom Sinanovićem, Zlatanom Ćorovićem, Arsenom Novalijom...

Ova utakmica ujedno će biti i znak podrške legendarnom fudbaleru tima sa Grbavice, Josipu Katalinskom Škiji, koji je bolestan, te kolegi novinaru Federalne novinske agencije Tončiju Markoviću, koji je također teško obolio.

Utakmica između veterana Željezničara i selekcije novinara na programu je na stadionu Grbavica sa početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.