Novo Papaz napustio Velež

Više nije član Rođenih

Novo Papaz napustio Velež

M. Maksimović

Novo Papaz od jučer i službeno više nije član Veleža.  Na njegov zahtjev, sporazumno je raskinut ugovor prije Papazovog odlaska u Njemačku. 

U jesenjem dijelu sezone Papaz je postigao tri pogotka za Rođene, upisavši i tri asistencije.

“U Veležu sam  bio odlično primljen, i pamtit ću ga po dobrom. Utisak ne može pokvariti ni činjenica da sam za Velež nastupao u najtežoj godini. Uvjeren sam da će jako brzo stvari doći na svoje i da će Velež biti ono što jeste i što zaista zaslužuje. Moglo je i uvijek može bolje, ali znam da sam u svakoj utakmici dao svoj maksimum“,  rekao je Papaz za klupsku stranicu.

“Bivšim saigračima, stručnom štabu, upravi i svima koji vole i podržavaju Velež želim mnogo sreće i uspjeha. Hvača i navijačima na velikoj podršrci svo ovo vrijeme. Drago mi je da sam bio dio Veleža i sa ponosom mogu reći da sam nastupao za jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini,” dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi