Novo pojačanje će United koštati 80 miliona funti
(Foto: EPA)

James Maddison glavna želja

Novo pojačanje će United koštati 80 miliona funti

M. Šljivak

Manchester United će i u narednim prelaznim rokovima biti veoma aktivan kako bi se što prije vratio u vrh engleskog fudbala.

Već šest godina Crveni đavoli se veoma muče da ostvare dobar rezultat. Odlazak Sir Alexa Ferugusona je bio veliki udarac, menadžeri su se mijenjali, ali rezultat je konstantno izostajao.

Trofej Evropske lige je uspio donijeti Jose Mourinho, ali zbog skromnih igara njemu je prije nešto manje od godinu dana uručen otkaz, a na klupu je došao Ole Gunnar Solskjaer.

Norvežanin je dobio pojačanje koje Posebni nije. Harry Maguire je pojačao odbranu tima sa Old Trafforda, a narednog ljeta bi put Teatra snova mogao još jedan fudbaler Leicestera.

United je spreman u svoje redove dovesti veznjaka Jamesa Maddisona, a ponuda koju će poslati Leicesteru će biti sasvim dovoljna da ovaj 22-godišnjak završi kod njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Riječ je o cifru od 80 miliona funti. Takva ponuda se ne odbija, pa će Maddison vjerovatno narednog ljeta obući dres Crvenih đavola sa Old Trafforda.

Maddison je ove sezone jedan od glavnih igrača Lisica i sigurno da su najbolje godine tek pred njim.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LeicesterCity
nek se napuse k
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi