Novo pojačanje Cityja gost na Etihadu protiv Chelseaja

Potvrdio i Guardiola

Novo pojačanje Cityja gost na Etihadu protiv Chelseaja

Brazilski fudbaler Gabriel Jesus (19) gledat će svoj novi klub u subotu protiv Chelseaja. 

Jesus je još u augustu potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, ali momčadi koju vodi Pep Guardiola priključit će se tek u januaru jer je bio dogovor da pomogne Palmeirasu da dođe do titule prvaka Brazila. 

Kako bi što bolje upoznao nove saigrače, Manchester City je pozvao Jesusa da bude gost na sutrašnjoj utakmici 14. kola Premiershipa protiv Chelseaja.

"Ovo je samo početak, dobro je da ostvari mali kontakt, da vidi gdje će živjeti i raditi. To je sve", kazao je Guardiola kada su ga pitali o razlozima zbog kojih dolazi brazilski fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi Jesus je u Manchester Cityju već zadužio dres sa brojem 33. Obzirom da dolazi iz religiozne porodice, to mu predstavlja broj godina koliko je Isus imao kada je umro. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi