Novo veliko priznanje za Duljevića
Bh. fudbaler se odlično snašao u Njemačkoj (Imago)

Nakon sjajnog nastupa

Novo veliko priznanje za Duljevića

Fudbalski reprezentativac BiH Haris Duljević poslije odličnog izdanja protiv Fortune Dusseldorf izabran je za najboljeg igrača 15. kola 2. Bundeslige.

Duljević je u utakmici između Dresdena i Fortune (3:1) postigao eurogol sa dvadesetak metara, a još jedan odličan nastup nije prostao nezapaženo od strane tamošnjih medija.

U glasanju navijača provedenom na portalu Liga-Zwei.de Duljević je sa 52 posto glasova ponio titulu najboljeg igrača 15. kola 2. Bundeslige, a konkurenciju je doslovno pomeo, pošto je imao više glasova od svih fudbalera zajedno.

Iza Duljevića su ostali Marco Gruttner (Jahn Regensburg), Mikael Ishak (Nurnberg), Kevin Muller (Heidenheim) i David Raum (Greuther Furth).

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Bivši kapiten Sarajeva je od samog dolaska postao neizostavan član u prvoj postavi Dynamo Dresdena. Za ovaj klub je dosad, uz jedan postignuti gol, upisao i dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi