Novogodišnji turnir u Visokom

Mali nogomet

Novogodišnji turnir u Visokom

Novogodišnji malonogometni turnir Visoko 2009 koji će se odigravati u periodu od 23.12 - 27.12.2009 godine ove godine nudi iznimno jake ekipe koje će zasigurno privući veliki broj ljubitelja malog nogometa u KSC "Mladost" Visoko.

Ovogodišnji turnir igra se pod Generalnim pokroviteljstvom načelnika općine Visoko Muniba Alibegovića, Ponosni sponzor je VGT Osiguranje, a Zlatni sponzori Asfaltgradnja i Prevent. Turnir su sponzorski ove godine pomogli i "Industrija mesa Semić", "Pak - Rampart", "Kovo Komerc", "Ekosirovina", "Visoko - Gas", "Sparkasse Bank dd", "Postbank", "IGM". Donosimo spisak ekipa i grupe:

GRUPA "A"

1.    RAMPART
2.    ŠF"MOŠTRE"
3.    EKOSIROVINA
4.    SEMIĆ VISOKO
5.    LASTA VISOKO

GRUPA "B"

1.    GALERIJA KOVO
2.    KLUB PREMIJER
3.    PANSION MIKI
4.    PREVENT
5.    GRAČANICA

GRUPA "C"

1.    VGT OSIGURANJE
2.    NK "ZANATLIJE"
3.    AB ŠPEDICIJA
4.    BIOS
5.    VIMES VISOKO

GRUPA "D"

1.    REPLICO
2.    EMERI SARAJEVO
3.    VIMAR
4.    B-KING & MILANO
5.    CAFFE MISTIK ILIJAŠ

Ekipe koje nastupaju na turniru i dalje kriju imena igrača koji će nastupati, međutim ono što je sigurno jeste da će kao i prethodnih 6 godina nastupati najbolji igrači malog nogometa na prostoru Bosne i Hercegovine. Organizatori turnira i idejni tvorci ovog događaja u Visokom su novinari lokalnog Radija Q : Dario Božić i Adnan Jašarspahić. Što se tiče zainteresovanosti za turnir organizatori ne sumnjaju da će i ovaj turnir biti popraćen velikim brojem ljubitelja malog nogometa!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti