10

Komentari (10)

slowhand
Zaštitni znak poštenog poslovanja jeste transparentnost. U ovom slučaju se Nogometni/Fudbalski savez krije iza nekog pravilnika o povjerljivosti informacija, dok je javna tajna da pojedini klubovi ne zadovoljavaju uslove za učestvovanje u takmičenju PL BiH(kamoli Evropska takmičenja), vrše utaju poreza prikazujući manje plate itd. Treba obavjestiti UEFA-u o svemu da se sprovedu detaljne istražne radnje i da se gamad protjera jednom za sva vremena, uz procesuiranje i zatvorske kazne kao u slučaju Ušanović...
Jadnimi
Ukidamo BH fudbal jer "VELIKANI" sa Grbavice, nisu ispoštovali svoje obaveze. Smijurija
jery
koliko god mrzili savez oni su postupili po pravilniku i zasto uvijek pojedinim klubovima udovoljavati,napokon nek i drugi svate i osjete na svojoj kozi kao Borac i neka gospoda koja vode Želju povedu racuna bolje i ispostuju covjeka koji je bio uspjesan na klupi ,sve se vraca pa tako i Želji kao sto treba i jos Savez biti rigorozniji po pitanju svih klubova i navijaca do te mjere da se klubovi zestoko sankcionisu jedino ce tako biti malo bolje u nasem nogometu..
KadPlaneDaPlane
NS BiH MAFIA! Da, dajte dokumentaciju pa neka vidi cijela javnost u BiH ko je uredan a ko nije. Objasnite kako je u slucaju Želje, savez radio subotom do 19.00 kada ste dan prije utakmice objavili odluku i namjerno nastetili klubu? Kako je Radnik dobijao papire iz Zeljine aplikacije, tj advokat i uposlenik? Kako je Radnik dobio licencu a ne ispunjava bar deset uslova za Pl BiH? Kako je vrh saveza zvao i "savjetovao" da se ne izda licenca a tvrdite da je komisija nezavisna? Kako ste ucjenjivali Želju da nece dobiti Uefine pare od krova ako ne bude sutio?
Terminator
Željo,pa opet Željo.Nema licence i tačka.Pitajte Šiljka zašto nema.Ma nemojte tugovati imate gdje gledati tekme.Dobro došli na Koševo.
Nera
Nera
Disha
Jeli SarajevskaHunta napisao zalbu,..hahahaha
genter
ma izbacite govna iz lige, cuj oni da gledaju dokumentaciju, pa nisu sipa.
bistrik87
kriminalci protiv kriminalaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.